Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I Selena Gomez (31) se v minulosti potýkala s hejty na svou postavu. Zpěvačka ale bojuje s vážnou nemocí ledvin, a tak má trochu jiné starosti. Postavu hrdě ukazuje v bikinách, jako tomu bylo na nedávné dovolené na Havaji.

Selenu vyfotili na jachtě u pobřeží, kde se slunila jen několik dní před vydáním zbrusu nového alba Rare. Poslední album Revival vydala před pěti lety, takže není divu, že se nové muziky fanoušci už nemohli dočkat.

Selena se svěřila, že si v minulosti poznámky ohledně svojí postavy brala k srdci a dost ji zraňovaly. „Mám lupus a vážné problémy s ledvinami, k tomu vysoký krevní tlak, takže řeším spoustu zdravotních problémů. Začala jsem si ale všímat, že se to odrazilo na mé postavě,“ přiznala v září v podcastu Giving Back Generation.

Uvedla také, že za kolísání váhy mohou především léky, které musí brát do konce života. „Lidé mě začali napadat za to, jak vypadám. Hodně mě to zasáhlo," přiznala, ale doplnila, že se nad to snaží povznést.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám