Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová (43) během svého pobytu na Maledivách zásobovala sociální sítě tolika fotkami v plavkách, a i jednou bez nich, že by z toho mohlo být několik plavkových katalogů. Na první párty, kterou v Praze po návratu navštívila, se ovšem oblékla na náš vkus až moc. "Sice byl dress code ve stylu Summer Cocktail, ale nechci nastydnout," vysvětlila Andrea.

"Nefotila jsem jen plavkové katalogy, ale i kampaň pro společnost, která se věnuje zdravé výživě, produktům pro zdravé tělo, pleť a vlasy, něco pro fitness a kulturisty. A bude tam i hromada dalších krásných materiálů, které se využijí. Čeká mě ale i moje nádherná nová kolekce oblečení a tím pádem i přehlídka. Doufám, že potěším ženy, kterým v šatníku, stejně jako mně, chybí originální, výjimečné a minimalistické kousky," sesumírovala pro nás modelka své pracovní aktivity.

Když už zmínila minimalismus, nemohli jsme si nevzpomenout na fotku, kde je tedy oblečená opravdu minimalisticky, vlastně vůbec. Snímek s odhaleným zadečkem postovala i na sociální sítě. "Trošinku se stydím, když o tom máme mluvit. Ale součástí mojí profese je občas odhalit i svoje tělo. Pokud jsou to stále decentní snímky, tak si myslím, že to je na místě. I Carla Bruni, manželka bývalého francouzského prezidenta, anebo manželka Donalda Trumpa mají nádherné umělecké akty," řekla nám Verešová.

"Je to tak, když jste modelka nebo herečka, musíte natočit nebo nafotit nějaké intimnější scény, které jsou vám trošku proti srsti, ale bez toho tyhle profese nemůžete dělat. Pak se v první lize neuplatníte a nemůžete být na té špičce," je přesvědčená Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám