Hlavní obsah
Článek

Dva týdny po Novém roce, a řada hvězd už bojuje se špíčky, které přibyly po vánočním obžerství a užívání si cukroví. Jak se říká: Jak na Nový rok, tak po celý rok, a proto řada známých osobností hned na začátku ledna vyrazila do fitka. Uvidíme, zda jim to vydrží.

Do fitka hned začátkem ledna vyrazily a fotkami na sociální síti se pochlubily Renata Langmannová (37), Dara Rolins (51), Lucie Borhyová (45), Romana Pavelková (39), Kamila Nývltová, blogerka a modelka Natálie Myslíková, vítězka Miss Face Nikola Uhlířová, Michaela Nosková (41) nebo letošní vicemiss Czech Republic Kristýna Langová.

Ani muži nezůstali zahanbeni. Do fitka už vyrazili Vašek Noid Bárta (43) nebo Zdeněk Hrubý (52).

"Po Vánocích zase zpátky do formy. Konec přejídání a lenošení. Jde se makat," napsala k fotce na běhacím páse Lucie Borhyová. Michaela Nosková má také pocit, že cukroví jí svalovou hmotu zrovna nepřidalo. "Trošku jsem přibrala, tak je po Vánocích potřeba tvrdý režim. Začala jsem během deseti kilometrů," prozradila zpěvačka a předvedla v šatně fitka svůj štíhlý pas.

Renata Langmannová se chce také cítit dobře ve svém těle. "Jeden z nejlepších pocitů, co znám, je cítit se fit. Takže sbohem vánoční špeku. Je načase se rozloučit," dodala z fitka. Dara Rolins na jógu vyrazila na Bali, kam odletěla na měsíční dovolenou s dcerou.

Podívejte se, jak to našim hvězdám sluší ve cvičebních outfitech.

Reklama

Další články

Načítám