Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) nedá na hejty a svým fanouškům na sociální síti servíruje stále nové a nové fotografie sebe sama po plastice. Její poslední snímky ale konečně vzbudily hlavně nadšení a zpěvačka tak může být spokojená.

Dara měla v posledních dnech pocit, že okolnosti svého vzhledu musí svým sledujícím velmi podrobně vysvětlovat. Mnoho žen se jí prý na plastiky ptalo, odpovídala ale i haterům, podle kterých se zákrok vůbec nepovedl.

„Jasně že se to nepodařilo! Vždyť to je, jako když z trouby vytáhnete bublaninu v půlce. Každý NORMÁLNÍ, jen trochu objektivní člověk ví, že ŽÁDNÝ zákrok není vyléčený ve chvíli, kdy vám sundají sádru, obvazy, náplast. Ať už jde o invazivní/neinvazivní zákrok, zlomeninu anebo víčka, prsa, facelift, nastřelování vlasů… bože, je toho milion! VŠECHNO má svůj dojezd. Svůj čas, potřebnou dobu rekonvalescence, takzvaně než si to sedne,“ rozepsala se u minulého příspěvku.

Lidé ale nemuseli čekat dlouho a už si mohli prohlédnout další snímky zpěvačky, která svým úsměvem dává najevo, že si každou minutu života skutečně užívá a hejty na její adresu jí nevadí. Tentokrát se Dara nechala vyfotit na ulici v casual stylu, kdy na sobě měla džíny, tenisky, svetřík a značkovou kabelku. Jako další doplňky ještě zvolila klobouk a sluneční brýle. Místo dlouhého rozepisování pak jako popisek přidala pouze smajlík.

„Naše Dara, úžasná Ikona. Je mi úplně jedno, jaký zákrok jste podstoupila a jestli je to takový a nebo takový, vždycky budete naše Dara Rolins,“ píše jedna fanynka.

„Super!!! Vypadáte, Daro, úžasně!! Nechápu ty zlé komentáře, chápu vás, mám to taky za sebou a proč ne?“ rozvášnila se jiná.

„Miss Slovensko. Špica Dara,“ nebojí se toho další a jiné přidávají, že zpěvačka vypadá jako holčička nebo maximálně na 35 let.

Dara se tak po mnoha hejtech konečně dočkala i pochval, a jak se zdá, průšvih s propálenou plastikou bude (alespoň na sociální síti) brzy zapomenut.

Související témata:
Plastiky slavných

Další články

Načítám