Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Daniel Krejčík (29) a politik Matěj Stropnický se loni po šesti a půl letech vztahu rozešli. Mluvilo se o tom, že byl Stropnický Krejčíkovi nevěrný se ženou. Oba se ale dohodli, že si detaily rozchodu nechají pro sebe.

„My jsme sdíleli z našeho života spoustu věcí a nechtěl bych, aby nás to doběhlo. Všichni máme nějakou hranici intimity, za kterou nechceme už nikoho pouštět, a teď si myslím, že bych tu hranici rád držel,“ řekl nedávno Super.cz Krejčík.

Přestože se mluvilo o nevěře, Krejčík na svého ex překvapivě pěje samá slova chvály. „Není spravedlivé, když se jako viník rozpadu celého vztahu označuje jen jeden. Ostatně jsem to byl já, kdo z toho vztahu odešel. A o Matějovi, ať se stalo a děje cokoliv, nechci a nebudu mluvit ošklivě,“ řekl Blesku Krejčík s tím, že je snadné se do Stropnického zamilovat.

„Matěj je totiž výjimečný muž. Můžete o něm mluvit jako o klukovi, co vyrostl se stříbrnou lžičkou v puse, politikovi s kontroverzními názory, vzteklounovi, ale já ho znám jinak. Dovolím si tvrdit, že nejlíp ze všech lidí,“ dodal Krejčík s tím, že jeho expartner se dokáže obětovat pro druhého a má ideály, podle kterých žije. Bohužel jim to ale nevyšlo.

Další články

Načítám