Hlavní obsah
Článek

Modelka a misska Romana Pavelková (39) musela pořádně vyděsit svého manžela. Nechala se totiž zvěčnit s těhotenským bříškem po boku oblíbeného zpěváka Marka Ztraceného (39). Dítě však ve skutečnosti nečeká, a pokud by přeci jen byla v očekávání, s Markem by to nebylo.

Oběma to sice v rámci focení kosmetické kampaně společně slušelo, ale mají rozdílné pohledy na život. Zatímco Pavelková je vdaná a pro svého syna Maxmiliána plánuje sourozence, Ztracený se na veselku s přítelkyní Marcelou a dalšího potomka moc necítí.

„Být otcem je skvělý pocit. Změnilo mi to život. Malý mi obrátil můj svět úplně naruby a učí mě každý den. Neumím si ale představit, že máme teď druhé dítě. Cítím se tak nějak úplně. Nikdo nikdy neví a přítelkyně je moje druhá půlka, takže to není jen na mně, ale říkali jsme si, že se budeme věnovat zase teď víc sobě, když syn trochu odrostl,“ míní zpěvák, který se do chomoutu rozhodně nežene.

„Nevěřím na svatby. Všechno je najednou tak nějak jisté a všímám si, že se pak lidi mění a leniví. Jsme šťastní, starám se o přítelkyni, jak nejlíp umím. Líbí se mi, jak to není jisté, jak se musíme stále snažit. Snad nikoho vdaného či ženatého neurazím,“ dodal zpěvák, kterého čeká 27.11. ve Fóru Karlín velký koncert s hvězdnými hosty jako Marta Jandová nebo Janek Ledecký.

To Romana Pavelková je šťastně vdaná, ale podruhé těhotná zatím není. „Momentálně těhotná nejsem, a ještě chvilku nebudu. Druhé dítě ale plánujeme. Možná za rok, dva, protože momentálně jsem dost vytížená, ale s manželem Maxíčkovi sourozence určitě pořídíme. Já sama mám skvělý vztah s bráchou, takže chci i našemu synovi dopřát parťáka na zlobení rodičů,“ uzavřela Romana, který si udržování tepla rodinného krbu nadmíru užívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám