Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Noc před začátkem plánovaného koncertu zpěvačky Rihanny (36) ve francouzském Nice propukl masakr, který šokoval celý svět. Po zběsilé kamionové jízdě teroristy Mohameda Lahouaieje Bouhlela městem, kde tisíce lidí slavily výročí pádu Bastily, zůstalo více než 80 mrtvých a stovka zraněných. Rihannin tým po zjištění tragické události okamžitě koncert zrušil a zpěvačku odvezl do bezpečí.

Fanoušci se tak svého idolu na stadionu Allianz, kde se mělo Rihannino páteční vystoupení v rámci jejího světového turné Anti uskutečnit, nedočkají. Zrušení koncertu barbadoské zpěvačky i jazzového festivalu ve městě potvrdil i starosta Philippe Pradal.

V posledních dnech přitom v Nice probíhalo i natáčení romantického dramatu Padesát odstínů temnoty navazujícího na úspěšných Padesát odstínů šedi. Oba hlavní protagonisté Dakota Johnson a Jamie Dornan jsou podle štábu rovněž v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám