Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocker Pepa Vojtek (58) se bojí rozvodu. Podle informací Expresu každé pondělí navštěvoval manažerku Kamily Nývltové Veroniku Šimůnkovou.

Vojtek se nechal slyšet, že se jedná o pracovní schůzky, protože připravují nové cédéčko Kamily Nývltové. Vzápětí ale dodal, že se bojí rozvodu s manželkou Jovankou, která na něj prý žárlí, a proto o jeho pondělních schůzkách nevěděla. Jovanka Vojtková má na celou kauzu jasný názor.

„Nejsem tou manželkou, která trpí svému manželovi nevěry, radši bych šla jinam. Pokud se to potvrdí, půjdu o dům dál,“ řekla webu s tím, že si myslí, že jim manželství s Vojtkem funguje a nemá důvod ho hlídat a kontrolovat.

„Čekám, až přijde domů a co mi řekne. Jak se k tomu postaví. Pokud řekne, že s ní má vztah a chce s ní být, jdeme od toho, pokud řekne, že ne, uvidím. Jsem zvědavá, jak se k tomu postaví on,“ dodala.

Jovanka je Vojtkovou třetí manželkou, mají spolu syny Adama a Alberta. Z manželství s Libuškou Rohlíčkovou má Pepa syna Matyáše, ze vztahu se Sabinou Laurinovou má dceru Valentýnu a z prvního manželství syna Josefa.

Paradoxní je, že Jovanka začala mít pletky s Vojtkem v době, kdy byl ženatý s Libuškou. A navíc to byla její nejlepší kamarádka. Libuška tak tehdy přišla o kamarádku a manžela najednou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám