Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti, kdo sledují Instagram Pavlíny Pořízkové, (59) si nemohli nevšimnout, že první česká topmodelka si užívá v Itálii. Z USA do Evropy nepřijela čistě jen kvůli odpočinku, dobrému jídlu, pití a památkám.

Pořízková navštívila přímořské městečko Amalfi, jedno z nejromantičtějších míst na světě, protože se vdávala její maminka.

„Připravuji svou matku na svatbu. Na pobřeží městečka Amalfi je to přímo neskutečné. Jedna párty za druhou a poznávám svou novou rodinu. Získala jsem také ‚otce‘, sourozence a bratrance se sestřenicemi,“ komentovala Pavlína snímek, jak připevňuje své krásné matce klobouk se závojíčkem.

„Láska tomuto dni vládne. Gratuluji mamince a tatínkovi Joemu. V třiasedmdesáti a dvaasedmdesáti jste oba mou inspirací. Dva roky v Ugandě v mírovém sboru. Tatínek Joe otevřel kliniku k léčbě rakoviny, maminka vyučovala porodní asistentky na univerzitě. A pak nejromantičtější svatba na pobřeží Amalfi,” komentovala snímek novomanželů Pořízková a zároveň vzdala své matce a otčímovi obdiv.

Pavlíně to během obřadu velmi slušelo v hedvábných šatech od dvorního návrháře Jiřího Kalfaře. Půvabná byla i její maminka Anna ve svatebním. Její věk by jí jen těžko někdo hádal.

Vitalita a krása se v její rodině dědí. Sama Pavlína se nám během našeho posledního rozhovoru pro Super.cz posteskla, že její o devatenáct let starší maminka vypadá lépe, než ona sama, neboť se nebrání pomoci estetické chirurgie.

Pořízková má stejně vitálního otce Jiřího Pořízku, který v minulosti emigroval do Švědska, ale po revoluci se vrátil do rodného Prostějova.

Reklama

Další články

Načítám