Hlavní obsah
Článek

Protekční spratek Pavel Novotný (43) tahá buď za hodně dlouhé nitky, nebo má z pekla štěstí. Syn baviče Petra Novotného (76) je sice známý tím, že rád hraje poker (ostatně povolení k návštěvě turnajů si dal před nedávnou svatbou s nádhernou snoubenkou i do předmanželské smlouvy), ale že porazí všechny profíky, vyfoukne jim před nosem tři sta tisíc korun a ještě se vecpe do veřejnoprávní televize, to nám hlava nebere!

Stanice, která si zakládá na tom, že vysílá pořady s význačnými osobnostmi veřejného a sportovního života, teď musí povinně pustit do éteru pár hodin pořadů v hlavní roli právě s Pavlem Novotným. Ten totiž vyhrál nejprestižnější českou pokerovou túru, k níž má sportovní kanál ČT práva.

„Je to velký. Šlo o Českou pokerovou tour. Už se mi nikdy nepodaří, abych něco takového vyhrál. Vím, že je to jednou za život, ale zasloužím si to za ten čas a energii, kterou pokeru věnuju,“ potvrdil zprávy Super.cz fracek.

Situace je o to pikantnější, že zatímco jiní hráči museli složit startovné sedm a půl tisíce, Pavel coby kapitán profesionálního týmu nevložil do hry ani halíř, a přesto bral vše. Porazil totiž téměř dvě stovky protihráčů.

„Vyhrál jsem pár drobných na svačinu. 315 tisíc to bylo. Z osmi soupeřů na finálovém stole jsem jich sedm vyřadil sám. Řádil jsem jak černá ruka, a tak mě teď Česká televize bude muset ve čtyřech dílech představovat jako sportovce,“ směje se Novotný, který na svém Facebooku očekává hromadu upřímných gratulací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám