Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ondřej Ruml (42) sice skončil za Jiřím Zonygou jako druhý v show X Factor, ale závratné sumy nevydělává. I když hraje například krále jezerních lidí v muzikálu Klíč králů, zkoušel si přivydělat i jako pouliční muzikant.

Není divu, málokdo totiž ví, že když se muzikál zkouší třeba tři měsíce v kuse a zpěváci v divadle tráví celé dny, žádné peníze nedostanou. Honoráře přicházejí až ve chvíli, kdy se začne hrát. A kdo nemá patřičně naspořeno anebo nemá jiné kšefty, na něž ovšem není při náročných zkouškách moc času, rozhodně si nežije na vysoké noze.

"S kamarády Pavlem Strouhalem a Tokhim jsme dali dohromady takový projekt. Jmenuje se Grooovin. Může si v něm zahrát kdokoli. A byl jsem opravdu překvapený, kolik se dá na ulici vydělat. Za hodinu jsme měli patnáct set korun pro každého," prozradil Super.cz Ruml, jak si pouliční muzikant může vydělat. Ne každý má ovšem takové nadání, aby kolemjdoucí zaujal tak, jako on.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám