Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku sice vládnou tropické teploty, moře ale člověk ničím nenahradí. Proto i Natali Ruden (53) vyrazila za prosluněnými plážemi na jih Evropy, konkrétně její kroky zamířily na italskou Sardinii, která je léta její oblíbenou dovolenkovou destinací.

„Říká se, že pokud někdo zahoří láskou k Sardinii, pořád se na ni vrací. U mě to nebylo opakem. Miluji přímořská letoviska a bezstarostnou atmosféru,” nechala se slyšet ukrajinská návrhářka domestikovaná v Praze. „Léto na Sardinii si užívám a čerpám energii na novou podzimní kolekci,” uvedla dále Natali.

Myšlenky k moři a oceánu upínala designérka poslední měsíce, neboť pracovala na kolekci zasvěcené tomuto živlu. „Když jsem 1.6. uvedla svoji novou kolekci Oceán, hlavní myšlenkou přehlídky byla volnost. Chtěla jsem, aby diváci díky přehlídce zapomněli na každodenní stres. Já jsem si volnost a bezstarostnost mohla užít až po přehlídce na karlovarském festivalu,” řekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám