Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen o fous Evě Burešové (30) uniklo vítězství v páté řadě show Tvoje tvář má známý hlas. Proměnou v sexy dračici Beyoncé se zařadila o pár bodů za Michaelu Badinkovou (45), která si tak ve finálovém kole vysloužila první místo svým ztvárněním Christiny Aguilery.

Přestože celou dobu soutěže zpěvačka podávala perfektní výkony a držela se na horních příčkách, prvního místa se dočkala jen v pátém kole za proměnu v americkou zpěvačku a držitelku ceny Grammy Jennifer Hudson (42).

V ostatních kolech sice takový úspěch už nesklidila, svými proměnami ale nepřestávala překvapovat. Všichni jenom žasli údivem, když něžná kráska v převleku za frontmana kapely Iron Maiden na pódiu rozbalila pořádnou rockovou show. Svou jemnější polohu pak ukázala pro změnu hned v prvním kole písní Don't Cry For Me Argentina od pěvecké ikony Madonny. Všechny její proměny najdete v galerii.

Při jaké proměně byla Eva Burešová nejlepší?
Madonna
3,3 %
Ben Cristovao
1,1 %
Renée Zellweger
10,8 %
Bruce Dickinson z kapely Iron Maiden
2 %
Jennifer Hudson
1,9 %
Iggy Azalea
9,7 %
Michael Jackson
36,1 %
Demi Lovato
3,1 %
Christina Aguilera
1,6 %
King África
3 %
LP
14,9 %
Beyoncé
12,5 %
Celkem hlasovalo 637 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám