Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé informace mají zůstávat za zavřenými dveřmi. To si ale nemyslí manželka Petra Jandy (81) Alice. Ta totiž na frontmana kapely Olympic v nové televizní talk show prozradila, v čem nejraději chodí po domě. A nutno říct, že takový model by vás rozhodně nenapadl.

Alice Jandová se o svém muži rozpovídala v pořadu MARTA, kam je pozvala hudebníkova dcera Marta Jandová (50). „Nejvíc na něm miluju smysl pro humor. A krade mi růžový semišový tepláky,“ práskla na Petra Jandu manželka. Informace všem zúčastněným vytřela zrak a Alice v dobré náladě pokračovala.

„Krade mi jen tepláky, semišový a růžový a nápis „pink“ místo vzadu nosí vepředu,“ práskla na zpěváka manželka Alice. Pobavený Petr Janda si okamžitě přidal. „Já bych si v životě tepláky nekoupil,“ dodal frontman Olympicu s tím, že proto si je musí brát od ženy. Svého otce přivítala Marta Jandová ve své show s hercem Jurajem Kukurou a kardiochirurgem Janem Pirkem.

Reklama

Další články

Načítám