Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V roce 2016 převzal vysněného Oscara a pak se po něm slehla zem. Leonardo DiCaprio (49) ovšem na herectví nezanevřel. Natáčí další film a s hollywoodskými kolegy se potkává nejen před kamerou.

Naposledy se v kinech objevil ve filmu Revenant Zmrtvýchvstání. Když už se DiCapriovo jméno vyskytlo v médiích, bylo to v souvislosti s jeho známostmi. Momentálně randí se začínající herečkou Camilou Morrone a pracuje na jednom z nejočekávanějších filmů příštího roku. Režisér Quentin Tarantino do Once Upon a Time in Hollywood kromě něj obsadil i Brada Pitta (60) či Margot Robbie (33).

Když Leonardo zrovna nenatáčí film o sektě kolem masového vraha Charlese Mansona, užívá si na pláži v Miami. Herec byl zvěčněn při volejbalu společně s kolegou Scottem Eastwoodem (37). DiCaprio je v Hollywoodu za mnohem větší hvězdu než syn Clinta Eastwooda, ale v jedné věci mu konkurovat nemůže. Zatímco Scott vystavil slunečním paprskům své vypracované tělo, Leonardo, který ke svádění žen svaly nikdy nepotřeboval, si při sportování raději nechal triko.

Reklama

Další články

Načítám