Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno médii proběhla informace, že zpěvák Marek Ztracený (39) a herečka Sabina Laurinová (52) se dali do kupy. Zpráva na první pohled možná překvapivá, ale už jsme tu měli nepravděpodobnější páry. Ti dva ale mlčeli jako zařezaní, až teď Ztracený řekl směrem k Laurinové pár slov.

„Tahle věc mi nadělala spoustu problémů v životě. Pravda je ale taková, že spolu nechodíme. Známe se všehovšudy pár hodin. Sabina je skvělá a moc milá ženská, ale to je všechno,“ uvedl Ztracený v talkshow Na baru. To nejsou zrovna slova lásky.

Pár se spolu objevil loni na konci října na koncertu kapely Chinaski. „Drželi se za malíčky, on ji něžně hladil, ale stále se snažili být hrozně nenápadní. Čím více se tvářili, že se náhodou potkali, tím více na sebe poutali pozornost. Bylo to až vtipné,“ řekla tehdy Super.cz jedna ze servírek podniku. Že by se hladili lidé, kteří se znají ‚všehovšudy pár hodin‘?

Co si o tom myslíte?
Jen si spolu ten večer zaflirtovali
17,8 %
V tichosti se sešli, zjistili, že to neklape, v tichosti se rozešli
74,7 %
Jsou spolu, ale pro veřejnost hrají divadlo
7,5 %
Celkem hlasovalo 15271 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám