Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte? Dnes padesátiletá herečka Simona Chytrová to na filmovém plátně uměla roztočit a několikrát se s gustem sobě vlastním představila divákům v lechtivých pózách.

Svůdná ňadra ukázala například ve snímku Tankový prapor, který režíroval její manžel Vít Olmer. A rozhodně to nebyla jediná filmová scéna, kde se vyzývavá kráska producírovala jen s kouskem látky na přitažlivém těle.

Ve filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali, který je od téhož tvůrce, zase polahodila oku diváka svým neodolatelným sexy zadečkem. Komedie Waterloo po česku sice nesklidila moc kladné reakce, ale když už nic jiného, tak se aspoň diváci mohli pokochat odhaleným poprsím tehdy čtyřicetileté Simony Chytrové, která se za svou postavu nestydí ani v současnosti.

Ve svém nejnovějším filmu Vůně kávy, v němž si zahrála společně s Lukášem Vaculíkem (61), se totiž svlékla jen do růžového korzetu a černých krajkových kalhotek. Odhalenou Simonu Chytrovou si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám