Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to přesně rok, co Lukáš Pavlásek (45) zaujal svým tanečním projevem v pořadu StarDance, kdy rozdělil národ na dvě poloviny. Jedni mu fandili, druzí ho zatracovali. Následně vybojoval v televizní show bronzovou příčku.

Stejně jako většina hercových kolegů, i on se tancování věnuje dál. Pavlásek se ale nespokojil s pouhým vystupováním na plesech. Rovnou si otevřel taneční školu. „Nás dobrých tanečníků je málo. Takže my, co jsme nejlepší, musíme mladým předat své taneční zkušenosti,“ vysvětlil svou motivaci komik.

Od ostatních tanečních škol se ta Pavláskova odlišuje stylem tance, který se v ní vyučuje. „Všechny samozřejmě naučím ‚Pavláskovu nožičku‘, kterou nikdo jiný neumí. S tímto prvkem pak zatančíte úplně všechno,“ láká komik.

Jeho svěřenci prý už vyhráli i několik soutěží. „V naší škole je to ale nastavené tak, že vítězí hlavně učitel,“ řekl neskromně. Není proto divu, že se naštval, když se na jeho kurzy dostavil žák, který byl v tanci přece jen o něco lepší než on. I přesto ale ve výuce pokračuje dál a v listopadu dorazí i na Festival sportu, tance a zábavy do Brna.

„A pokud budu mít dobrou náladu, uvidí lidé taneční kreace, které mě dostaly do žebříčku těch nejlepších tanečníků,“ dodal Pavlásek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám