Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před rokem a půl se Lukáš Hejlík (44) s manželkou Veronikou stali rodiči a od té doby si užívají každou chvíli, kterou mohou strávit jen ve dvou. Jednou z takových příležitostí, kdy vyrazili bez syna Vojty, bylo otevření trojice módních butiků v obchodním centru na Chodově.

„Naše dítě je hodně živé, řekl bych že přímo radioaktivní. Není to někdy snadný, a hlavně Verunka, chudáček, to nemá někdy snadný. Říkáme mu vlčák Vojťák,” prozradil herec synovu přezdívku, která mluví za vše.

Co je pro křehkou modelku v péči o syna nejnáročnější? „Nejnáročnější je přežít den, aby nezabil on mě, nebo já jeho,” krčila rameny Veronika Hejlíková, která nedávno například v herně řešila nepříjemnou událost, kdy jejího syna jiný chlapeček kousl do tváře. „Nebylo snadné tu situaci řešit, protože vím, že Vojta taky jiné děti často šikanuje,” dodala.

Během našeho rozhovoru jsme se rodičů ptali, jak si užívají společných chvil a kdo hlídá dítě. Dočkali jsme se zvláštní, a ne zcela jednotné odpovědi: „My jsme taky překvapení. Každé úterý máme hlídání paní Jarky, kterou se snažíme využívat,” uvedl Hejlík. V den našeho rozhovoru byla ale středa, a tak se rozhořela debata, s kým je vlastně malý Vojta. Rozuzlení celé záležitosti se dovíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám