Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěžící kuchařské show MasterChef čeká další výzva, při níž rozdělení do dvou týmů, modrého a červeného, budou muset přesvědčit porotce o svých kulinářských schopnostech a k tomu nakrmit třicet myslivců. Nejvíc pozornosti Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář zaměřili na Chili, která se do soutěže vrátila v minulém dílu a byla kapitánkou červeného týmu.

Podle trojice šéfkuchařů ale byla rozhozená a s ní i celý tým. „Kluci, vůbec nemám dobrý pocit z Chili, přijde mi úplně rozhozená, červený tým nemá vůbec pod kontrolou. Nikdo neví, co dělá,“ zhodnotil situaci Forejt.

Chaotické konání červených nakonec utnul Kašpárek, jenž všem velmi důrazně doporučil lepší a smysluplnou kooperaci. „To, co červení předvádíte, Chili vy mě speciálně poslouchejte, je nejhorší výkon v týmové výzvě, který tady od začátku téhle soutěže byl!“ hřímal naštvaný porotce.

„Je to strašný pocit, když na tebe uprostřed výzvy někdo řve, že je to ten nejhorší výkon,“ dodává v ukázce středečního dílu Chili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám