Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že se dnes hudebníkovi Michalovi Dvořákovi (58) a dýdžejce Lucce (45) narodil syn František. Super.cz se podařilo získat snímky malého caparta pořízené těsně poté, co se šest minut po deváté hodině ranní dostal na svět.

Na fotkách je vidět, jak se malý Franta poprvé tváří v tvář setkává se svou maminkou. A také to, jak ho váží na digitální váze. „Maminka byla statečná a oba jsou v pořádku," nechal se slyšet šťastný otec.

Hudebník Michal Dvořák zavezl svou partnerku do porodnice včera večer. Dnes se vrátil zpět do porodnice v Podolí a byl u porodu. Po celou dobu byl své manželce oporou. „Lucka je šťastná, že už to má za sebou. Samozřejmě je jako každá maminka nadšená z miminka," řekl zakládající člen kapely Lucie.

Pokud bude vše probíhat podle plánu, tak maminku s miminkem propustí z podolské porodnice do konce týdne. „Rád bych si Lucku s malým o víkendu vyzvedl," říká Michal.

Reklama

Další články

Načítám