Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohled pro bohy. Slovenská kráska Michaela Kociánová (30) má nejen neuvěřitelně dlouhé nohy, ale také pevnou figuru. Na jejím těle, které předvádí módu po celé světě, by jen stěží někdo hledal jediný gram tuku.

Úspěšná topmodelka, která již řadu let žije a pracuje v zahraničí, na své figuře opravdu maká. V poslední době s oblibou na sociální síti sdílí jednu vyzývavou fotku za druhou. Nikdo se na ni ale rozhodně nemůže zlobit. Linie této krásky, která žije stejně jako její dobrá kamarádka, topmodelka Linda Vojtová (38), v New Yorku, jsou opravdu fascinující.

„Kdykoliv nám to čas dovolí, vyrazíme na pivko, vínko či jógu nebo prostě jen tak za nákupy. Je skvělé mít tady kámošku,“ svěřila se před časem česká kráska Linda, která se snaží se svou slovenskou kolegyní držet krok. Nutno říct, že při pohledu na pevnou postavu Kociánové by s radostí tuhle krásku potkal na pláži snad každý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám