Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co herečka Marie Doležalová (37) a tanečník Marek Zelinka vyhráli StarDance, jsou neustále v jednom kole. Taneční pár, který se do sebe v soutěži zamiloval a dodnes mu to skvěle klape, teď dostal jedinečnou příležitost předvést své taneční umění plné vášně v reklamním spotu na ochucenou minerálku.

Zamilovanost z tohoto sympatického párečku číší snad na každém kroku, což bylo dobře vidět i na samotném natáčení. Na první záběry zbrusu nového spotu se podívejte ve video ukázce.

„Nabídka zatančit si v nových spotech nás moc potěšila. Navíc jsme dostali hodně prostoru při tvorbě choreografie na daná témata, takže se cítíme i jako spolutvůrci, což je skvělé. Přípravy na natáčení zahrnovaly i 14 dní tvrdého tréninku od rána do večera, kdy jsme si sáhli opravdu až na dno. Věříme ale, že se to vyplatilo a těšíme se, až spoty uvidíme v televizi,“ prozradili Zelinka s Doležalovou, kteří nad nabídkou na tančení v reklamě chvíli přemýšleli.

„Zvažovali jsme to, člověk přemýšlí, jestli se vůbec objevit v reklamě, protože já to moc ráda nemám. Ale tím, že nám nabídli reklamu i na dané téma tvořit, nás jednoznačně přesvědčili. Řekli jsme si 'wau, to je super nabídka' a moc jsme do toho chtěli jít,“ dodala Maruška, která se s Markem Zelinkou zařadila do vybrané společnosti.

Spoty pro minerálku v minulosti točily i známé české topmodelky. Loni na televizních obrazovkách oslňovala půvabná Linda Vojtová (38), v originálních vodních šatech zase před lety zářila kráska Hana Soukupová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám