Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příchod dcery na svět si dokonale zaznamenali. Novinku, že se stala maminkou, Kristýna Leichtová (38) pár dní tajila. Šťastnou zprávu nakonec neudrželi čerství prarodiče a informaci o tom, že herečka porodila, vytroubili do světa.

Kristýna už o sobě ale dala také vědět. Své fanoušky potěšila nejen fotkou s malou Dorotkou, ale také se rozpovídala o tom, jak probíhal začátek porodu. Jen krátce před tím, než jí praskla plodová voda, si totiž herečka s radostí tančila v bílém tílku a červené sukni na zahradě.

Po pár krouživých pohybech boků se ale její dceři zachtělo na svět a Kristýna se nyní pochlubila dokonce snímkem z auta, z cesty do porodnice. „Furt jsem se smála, protože voda tekla a já si říkala, to bude trapas, na příjmu s mokrou sukní,“ popsala situaci herečka.

„Vojta nemohl uvěřit, že rodím, a takhle se řežu, tak to vyfotil,“ svěřila se novopečená maminka, která má ze své dcery obrovskou radost. „Pak nás smích na pár hodin přešel a vrátil se až s jejím pláčem,“ dodala Leichtová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám