Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli je Kim Kardashian (43) na něco odbornice, je to kromě podnikání pózování před objektivem. Televizní hvězda dobře ví, jak se nastavit, aby vynikly její přednosti. S fanoušky se nyní podělila o pár dalších fotek v bikinách.

Těmi zavzpomínala na nedávnou dovolenou se sestrami, společně se vydaly na ostrovy Turks a Caicos. Kim na své postavě maká šestkrát týdně v posilovně. Na sociálních sítích se chlubí snímky nebo videi z tréninků se sestrami nebo osobní trenérkou.

Kvůli těm vstává i v šest ráno, aby je stihla, než se probudí její ratolesti. Kromě toho Kim přiznala, že je z ní už několik měsíců veganka. Tento životní styl nese ovoce a Kim jenom září. Trable v osobním životě, pokud nějaké jsou, rozhodně nedává znát.

Nějakou dobu se spekuluje o rozchodu s Kanyem Westem. Oba z páru však drží jazyk za zuby. Proslýchá se, že manželskou krizi naťuknou v nadcházející a také poslední sérii rodinné reality show Držte krok s Kardashianovými. Z případného rozchodu by tak Kim alespoň vytěžila sledovanost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám