Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vedro dorazilo i do Los Angeles, a tak se celebrity chladí u bazénů ve svých sídlech. Kim Kardashian (43) není výjimkou, a tak se i ona pochlubila na svém instagramovém účtu snímkem v plavkách. V hadích bikinách zapózovala přímo v bazénu.

Kim, která je nyní čtyřnásobnou maminkou a také studentkou práv, nemá na odpočinek mnoho času. Nejmladšího syna Psalma přivítali na svět teprve před měsícem. Porodila ho náhradní matka, stejně jako před rokem dceru Chicago.

Aby toho nebylo málo, potýkala se Kim v posledních měsících se zdravotními problémy. Sužovala ji lupénka, se kterou jí pomohl se vypořádat až známý léčitel Anthony William. Ten mimo jiné pomohl i Gwyneth Paltrow s jejím blogem Goop.

William je také zakladatelem něčeho, čemu se říká Global Celery Juice Movement, jedná se o léčbu celerovým džusem, kdy každé ráno pijete na lačno sklenici této šťávy. Metoda, již William Kim doporučil při léčbě jejích kožních problémů, se stala masivně populární nejen u celebrit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám