Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O čem se roky spekulovalo, se ukázalo jako pravda, Katie Holmes (45) chodí s hereckým kolegou Jamiem Foxxem. Jejich fotky, jak se po pobřeží v Malibu vedou za ruce, minulý týden obletěly celý mediální svět. „Vypadá to, že už je jí jedno, co kdo ví o jejím vztahu s Foxxem,“ citují zahraniční média své zdroje. A je fakt, že na přehlídkách v rámci newyorského týdne módy, na něž herečka dorazila, i když opět sama, bez partnera, vypadala skvěle a velmi uvolněně.

Fotografové herečku zastihli na přehlídkách značek LANYU a Ralph Lauren, přičemž na první z nich oblékla zdobné světle modré krátké šaty prolnuté bílou krajkou, na druhou pak méně formální outfit, složený z bílého trička, hnědé kožené bundy, a hlavně širokých zlatých kalhot, které kompletu dominovaly. Katie, ač v civilu spíš nenápadná chodkyně po newyorských ulicích, se na společenské události nikdy nebála obléct výrazné kousky.

Jak už bylo řečeno, společenský debut si Holmes a Foxx neodbyli ani na New York Fashion Weeku. Tedy zatím. Přitom i hvězda filmů Nespoutaný Django nebo nověji Baby Driver se jej zúčastnila. Foxx nechyběl na přehlídce návrhářky Sherri Hill, pro kterou předváděla jeho dcera Corinne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám