Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) není holka z porcelánu. V kuchyni a zástěře si ji dokáže představit málokdo. A sexy Kateřina toho zvládne ještě mnohem více. "Funguju jako úplně normální ženská v domácnosti. Například předevčírem jsem vyluxovala dům, posekala zahradu, nakoupila, vyžehlila. Funguju i v kuchyni. Nevařím tedy denně, mám ráda zeleninová jídla, ryby, minutky, rychlá zdravá jídla. Když je čas, udělám i omáčku, kachnu," řekla Super.cz na výročí firmy prodávající kuchyňské doplňky.

Kdysi měla i pomocnici, dlouho ale už vše obstarává sama. "Jistě byly doby, kdy jsem měla pomoc v domácnosti. Měli jsme hospodyni, paní, která pomáhala hlídat Kačku. Některé věci se mění, přelévají, Kačka už se pohlídá sama, mám víc času. Dělám věci doma hrozně ráda, když mám čas," usmívá se.

A překvapivě nemá problém ani se štípáním dříví. "Taky jsem to dělala. Ne, že bych naštípala hromadu dříví do kamen, ale taky jsem dříví štípala," šokovala sexy herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám