Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná dcera Kateřiny Brožové (56) se po letech objevila ve společnosti. Naposledy jsme nyní už šestnáctiletou Kačku Tomanovou vídali po boku její maminky ještě jako malou dívku. Spoustu let se pozornosti vyhýbala. Nyní nemohla pochopitelně chybět na velkolepé oslavě narozenin Kateřiny Brožové (56). Herečka slavila padesátiny.

"Dlouho jsem nechtěla být nikde zveřejňovaná, protože mi to vadilo. Ani jsem nepočítala s tím, že se to změní," řekla Super.cz půvabná Kačka.

Po mamince zdědila půvab a husté blond vlasy. Pěvecké a herecké ambice ale nikoli. "Vůbec po tom netoužím. Jako malou mě to možná lákalo, ale jinak ne. Sklony pěvecké ani herecké nemám," vysvětluje nadšená jezdkyně na koni. Na větší úspěchy zatím čeká. "Zatím jich ještě tolik nebylo. Uvidíme, co přinese letošní sezóna," říká.

Na maminku byla na narozeninách pyšná. "Vypadá skvěle. Dneska jí to moc sluší," řekla na narozeninách šestnáctiletá studentka. A pozor, zatím nemá kluka. "Partnera nemám," překvapila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám