Hlavní obsah
Článek

Údajná milenka Jaro Slávika (49) Karolína Krézlová (36), dívka, se kterou se porotce Talentu vodí za ručičku, a fantastické krásce dělá prý nejen manažera, moc dobře ví, že má velmi fešný obal. Na soutěž krásy Miss Face dorazila v upnutých černých šatičkách, z kterých bylo patrné, že spodní prádlo rozhodně tentokrát Karolína nepoužila. Podívejte se do fotogalerie na její fantastickou postavu!

Karolína na sebe na akci, kterou pořádala Taťána Makarenko, a při níž se vybíraly prostředky na léčbu paní s cystickou fibrózou, strhla veškerou pozornost přítomných heterosexuálních pánů. „Jsem ráda, že jsem mohla zazpívat tady v Občanské plovárně na akci, při které se vybíraly peníze pro konkrétní osobu,“ svěřila se půvabná kráska, ale jejím slovům stejně nikdo nevěnoval pozornost. Zato jejímu zevnějšku ano. Mohutný výstřih a šaty, které zdůraznily každou svůdnou křivku jejího těla, byly mnohem interesantnější.

„Slávikovi se moc nedivím. Ta holka asi sice nikdy Nobelovku za ekonomii nezíská, ale pár let z ní ještě bude neskutečně hezká baba,“ rozplýval se jeden z ohromených návštěvníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám