Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý miliardář a polygamista Karel Janeček (50) se rozvádí s manželkou Mariem Mhadhbi (34)! Krásnou matematičku tuniského původu si vzal před 3,5 lety a zplodil s ní syna Karla Yanise (3). Konec manželské idylky nastal ve chvíli, kdy se v rámci buddhistického spirituálního obřadu oženil ještě s milenkou Liliou Khousnoutdinovou. Ta mu letos v červnu porodila dceru Isabelu.

Zprávu o rozvodu sdělil Karel Janeček prostřednictvím sociálních sítí. „Lilia vám může vysvětlit, jak zimní slunovrat symbolizuje začátek nového cyklu. Každopádně datum 21.12. (a čas 12:21) představují jedinečný a jediný moment v celém roce. Věřím, že letošní slunovrat znamená i dobré zakončení strastiplné cesty mě, Lilie a Mariem posledního roku a půl,“ napsal na Instagram slavný matematik.

„Omlouvám se oběma ženám za strasti, kterými jsme všichni tři prošli. Děkuji Mariem za čas, který jsme spolu mohli sdílet, za její vnitřní krásu a výjimečnost a nejvíce pak za úžasného a láskyplného syna Yaniska,“ pokračoval Janeček.

Ke svému rozhodnutí došel poté, co si uvědomil, že mu mnohoženství už dále nevyhovuje. „Před sedmi měsíci jsem si uvědomil, že musím jít dál. Naše cesty se rozešly a v současné době se rozvádíme. Věřím, že zůstaneme blízkými přáteli na celý život a budeme sdílet jak péči o našeho syna, tak i naše společné poslání, kterým je propojování lidí celého světa a nastoupení cesty ke světu H21, člověka 21. století,“ vysvětloval dále miliardář.

Zároveň poděkoval také své neoficiální manželce. „Děkuji Lilii za její trpělivost a sílu a za naši krásnou a magickou dceru Isabelku. Jsem šťastný, že s ní mohu sdílet svůj život, obdivuji ji za její výjimečné schopnosti a energii života a lásky. Věřím, že výjimečně těžkých posledních čtrnáct měsíců plných příkoří a utrpení, prožití těch nejhlubších krizí, nám umožnilo se vzájemně celistvě poznat a poznávat dnes krásu budování hloubky v jednom dlouhodobém vztahu,“ ukončil sáhodlouhé vysvětlení Karel Janeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám