Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá herečka z Divadla v Dlouhé, která ovšem Thálii pro umělce do 33 let dostala za představení Tři sestry ve Stavovském divadle, Veronika Lazorčáková, se postarala o největší pozdvižení na předání divadelních ocenění. A to diváci ještě netuší, co se dělo v zákulisí a na generální zkoušce.

Velká show už byla, když se v přímém přenosu vrhla na moderátora Jana Cinu (36), škrtila ho a házela po něm střevíčky, protože po ní hodil květinu. "Na generálce se mi povedlo Honzovi Cinovi tu botu hodit do obličeje a rozsekla jsem mu ret, za což se mu omlouvám a doufám, že to nebude mít nějaké následky," svěřila Super.cz po ukončení přímého přenosu.

Mezitím si ještě stihla vyměnit svoji vázu, kterou ocenění získávali, za tu, která se nelíbila Pepovi Vojtkovi (58) oceněnému za muzikál. On dostal červenou, ona zelenou. Po výměně byli oba spokojení.

Naše čtenáře zve Veronika do svého domovského Divadla v Dlouhé, kde je prý v představeních také pěkně veselo. Užít si ji mohou i jako hudebnici, hraje třináct let na klavír a učí se i na tenor saxofon. Televizní příležitosti ji zatím míjejí, ale doufá, že po Thálii si jí všimnou i tam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám