Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokterá žena zůstává věrná jednomu účesu několik dekád po sobě, zvlášť z řad těch slavných... Přebornicí v tomto směru bezpochyby zůstává podnikatelka Ivana Trump (†73), která se v blonďatém drdolu s ofinkou zhlédla už před bezmála třiceti lety. Nestárnoucím evergreenem v jejím podání zůstávají i minišaty, které jsou s lety čím dál barevnější, kratší a s větším výstřihem...

Trump, stejně jako každý rok, tráví značnou část léta ve francouzském Saint Tropez. Stálicí mezi těmi, kdo jí dělají společnost, zůstává její jorkšírský teriér, jinak se doprovod po jejím boku často mění.

Zatímco v úterý to byla Ivanina vrstevnice a zřejmě kamarádka s podobnou zálibou v květinovém vzoru, koncem července s ní po ulici kráčel neznámý muž a den předtím se sešla i se svým exmanželem Rossanem Rubicondim, kterého si Trump brala v devětapadesáti v dubnu 2008. Jemu tou dobou bylo 36 let. Sedm měsíců po monstrózní svatbě za tři milióny dolarů Trump potvrdila rozchod, dvojici to k sobě ale přesto táhne a dodnes se vídá..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám