Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo, kde bude pohřben Karel Gott (†80), je stále zahaleno tajemstvím. Vdova Ivana Gottová (48) zatím o posledním odpočinku legendárního zpěvák mlčí.

Zato zpěvákova sestřenice Hana Zímová má jasno. Tedy alespoň podle toho, co jí prý letos v létě řekl samotný Slavík. Ten si měl přát spočinout v hrobě v Újezdu u Svatého Kříže na Plzeňsku, kde leží jeho rodiče.

„Když jsme se viděli v létě naposledy, tak mluvil o tom, že by chtěl být tady, u rodičů... Ale nemám od Ivany žádné konkrétní zprávy, nejsme od pohřbu v kontaktu,“ řekla Blesku Gottova sestřenice, která nechyběla ani na zádušní mši v chrámu svatého Víta. Sama však připouští, že neví, zda se přání Gotta nakonec nezměnilo.

„Nabízí se to, že by byl u rodiny, ale je otázkou, co chtěl, než odešel. Neumím říci. Fanoušci by to měli daleko. Uvidíme,“ dodala paní Hana, jež byla zároveň družkou bývalého Gottova řidiče Oldy Havránka (†78).

Gott by mohl být pohřben také mezi českými velikány na Vyšehradě. Mluvilo se i o Malvazinkách, které jsou blízko zpěvákova bydliště na pražské Bertramce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám