Hlavní obsah
Článek

Herečka Hilary Duff (36) zveřejnila první snímek ze svatby s Matthewem Komou. Pár pózuje před hereččiným losangeleským domem.

Hvězda filmu Moderní Popelka se vdávala v jednoduchých šatech z dílny návrhářky Jenny Packham, jejíž nejslavnější zákaznicí je vévodkyně Kate. Pro Duff navrhla dlouhé jednoduché šaty s výraznými rameny a vlečkou. Na ně Packham vyšila iniciály novomanželů, datum svatby a jména dětí. S Komou má Hilary dceru Banks, s exmanželem Mikem Comriem pak syna Lucu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

This.

Příspěvek sdílený Hilary Duff (@hilaryduff), Pro 22, 2019 v 6:55 PST

Návrháře herečka vybírala se svou stylistkou a shodly se na Jenny Packham. Duff oceňuje hlavně jednoduchost a čistotu šatů. „Cítím se velmi pohodlně, ty šaty mají vše, o čem jsem snila,“ říká herečka ve videu pro Vogue. Vypíchla hlavně výrazná ramena.

Duff a Koma se vzali během intimního obřadu v hereččině domě, přítomná byla jen rodina a blízcí přátelé, uvedl zdroj magazínu People. „Obřad začal při západu slunce, vzali se uvnitř domu. Poté, co si dali sliby, jim hosté připili. Následná oslava proběhla v bílém stanu,“ dodal. Svatba se konala sedm měsíců po zásnubách.

„Napsat slib byla ta nejtěžší věc, kterou jsem kdy dělala. Opravdu. Je těžké během pěti minut někomu říct vše, co pro vás znamená, jak ho milujete a proč,“ svěřila nevěsta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám