Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Hana Zagorová (†75) se po propuštění z nemocnice rychle zotavuje. A to dokonce tak, že se po delší době objevila ve společnosti. Její manžel Štefan Margita (67) zveřejnil snímek z oslavy narozenin manžela slavné návrhářky Blanky Matragi (71) Makrama, který slavil osmdesáté narozeniny.

„Gratulujeme Makramovi, manželovi Blanky Matragi, k dnešním narozeninám. Děkujeme s Hankou za pozvání,“ napsal ke společné fotce Margita. Zagorová se usmívala a v ruce držela skleničku svého oblíbeného „šampíčka“, kterým si s oslavencem přiťukla.

Pod Margitovým příspěvkem se ihned objevila řada nadšených komentářů. „To je ta nejkrásnější fotka z mnoha důvodů,“ neskrýval nadšení moderátor Honza Musil (56). Fanoušci byli vesměs rádi, že vidí Haničku s úsměvem na rtech.

„Velká radost vás takhle všechny vidět,“ napsal jeden. „Bezva fotka, hlavní je, že je Hanička také v pořádku,“ přidal se další.

Hana Zagorová koncem září zkolabovala ve svém bytě v době, kdy byl Margita na koncertě v Košicích. Kolaps způsobila její nemoc krve, se kterou se celý život léčí a zpěvačka musí chodit na pravidelné infuze. Její krev se ale horšila po prodělání těžkého covidu. V nemocnici byla celkem 14 dní. Její zdravotní stav se postupně lepšil a Margita si pochvaloval, jak jeho Haničce chutná. Zpěvačka se postupně dostává do formy a těší se, až se bude moct vrátit na koncertní pódia.

Reklama

Další články

Načítám