Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu z hlavních hrdinek v nové zimní komedii Špindl 2 ztvárňuje herečka Hana Vagnerová (41). Potěšení z natáčení na horách ale moc neměla. "Jsem spíš plážový typ a na hory moc nejsem, i když oba moji rodiče závodili na lyžích, máma na sjezdovkách a táta na běžkách. I sestra lyžuje a já musela jezdit na hory s nimi," vzpomínala na dětství.

"Takže ten film je spíš pro ně, zatímco já jsem spíš na ty plavky. Trpěla jsem, protože mi byla zima, fakt jsem spíš na slunce. Zasněžené Vánoce nejsou můj sen, spíš by se mi líbila ozdobená palma. Jednou už jsem to vyzkoušela, když jsme na Vánoce s kamarádem odjeli do Mexika. Bylo to super a přesně podle mého gusta," vysvětlila.

"Při natáčení mě naštěstí do lyží nutili jen minimálně. Mám tam jen pár metrů. Ale nebyl to problém, protože já musela s rodiči lyžovat už od tří let. I když jsem nechtěla a byla mi zima, tak jsem byla přinucená, protože moje slovo neplatilo. Pravdou ovšem je, že hned jak jsem nabyla nějaké svéprávnosti a stala jsem se teenagerem, přestala jsme na hory jezdit. A tak je to až do dneška. Na hory nejezdím," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám