Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že je to ve vztahu mezi Leošem Marešem (47) a Petrou Faltýnovou (46) opravdu vážné, potvrzuje i moderátorova manželka. V rozhovoru připustila, že spolu pár žije, a když má Leoš u sebe své dva syny a musí ráno na vysílání do rádia, Petra dokonce kluky vypravuje do školy.

Moniku Marešovou (49) Leoš opustil, když měli půl roku po svatbě, vychovávali syna Jakuba a Monika čekala druhého syna Matese. "Bylo to hrozné. Teď už jsou to čtyři roky, takže je to v pohodě, ale bylo to hrozné," řekla Monika deníku Aha! s tím, že necítila žádné varovné signály, než Mareš přišel s tím, že už nechce s rodinou být.

Od té doby prožil Mareš několik vztahů, vždy s modelkami. Začalo to Gábinou Dvořákovou, pokračovalo Hanou Svobodovou (35), následovala Michaela Kociánová. Teprve s Petrou Faltýnovou, která je sama také stále vdaná a má dceru, to vypadá vážně. O tom nasvědčuje i fakt, že se Petra podílí na výchově Leošových synů.

"Vím, že se chová hezky k mým dětem a to je pro mě důležité. Protože, když má Leoš děti a jsou u Petry, tak ona je ta, co je ráno vypravuje, když Leoš denně od šesti vysílá. Takže Petra pomůže, vypraví, pak přijede Leošův řidič, děcka rozveze, ale musí tam být někdo, kdo je vzbudí, dá jim snídani, oblékne je," vyprávěla Monika.

Reklama

Další články

Načítám