Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kadeřníci zatím doporučují, ať si v karanténě na vlasy nesaháme, povolí maximálně zábaly, a hlavně ať nezkoušíme domácí barvení pomocí barev prodávaných v běžných drogeriích. Odrosty prý máme radši skrývat čelenkou...

Stejný termín otevření jako kadeřnictví, tedy 25. května, mají i kosmetické salony. Takže si na ně ještě dlouho počkáme.

O pleť se ale můžeme starat i doma. O tom, jak na to, rozdal pár rad kosmetik celebrit Petr Kreczy Pity, který měl ve svých rukou mj. Dominiku Gottovou (50) nebo Hanu Krampolovou (†59), což byla pořádná fuška dát je dohromady.

Petr Krejczy Pity 2

Pity radí, jak si vyrobit domácí peeling anebo pleťové masky a na vlastní kůži ve videích předvádí také to, jak je správně nanést. "Práce už mi hodně chybí, ale musíme to vydržet. Zatím se vyžívám aspoň na sobě nebo na partnerovi, který se mi zase jako šikovný kadeřník stará o vlasy," svěřil Super.cz.

Petr Krejczy Pity 3
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám