Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejžádanějších modelek světa Gigi Hadid (29) se nebojí smočit v moři ani v říjnu. Na brazilské pláži v Rio de Janeiru fotila plavky poněkud zvláštního střihu a nevypadala, že by jí bylo dvakrát teplo. Hrdě oblékla rudou jednodílnou kombinézu s nohavičkami, která vypadala trochu, jako by byla z jiné doby. Ze své luxusní postavy toho tentokrát moc neukázala.

Gigi nedávno oznámila, že se vrací na molo Victoria´s Secret během nadcházející fashion show. V loňském roce všechny překvapilo, když pouhé tři týdny před VS fashion show Gigi na svém Twitteru oznámila, že se na mole v Šanghaji neobjeví. Několik měsíců před tím totiž svou účast potvrdila.

Objevila se spousta teorií o tom, proč Gigi na poslední chvíli z přehlídky vycouvala. Nejpravděpodobnějším vysvětlením je, že modelka dostala zákaz jít přehlídku v Šanghaji kvůli rasově necitlivému videu, které sdílela na svých sociálních sítích. Na něm si Gigi vytahovala oči a předstírala, že je Asiatka. Ani tuto teorii však nikdo nepotvrdil.

Hadid se momentálně daří i v osobním životě. Její romance se zpěvákem Zaynem Malikem je stále žhavější. Dva rozchody v minulosti jim evidentně prospěly, neboť jsou stále jako dvě hrdličky a své instagramové účty vesele zahlcují zamilovanými snímky. Snad jim to tentokrát vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám