Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měla být na dovolené v Řecku, místo toho vyrazila na večírek. Zpěvačka Genny Ciatti (32) sice narychlo sháněla větší plavky, do kterých by se jí vešlo těhotenské bříško, nicméně na poslední chvíli se snoubencem kupovali i zájezd a nestihli si správně nastudovat všechna pravidla.

"Nosívala jsme velikost XS nebo S, tak jsem si myslela, že v 6. měsíci, kdy mám nahoře asi pět nebo šest kilo, mi bude stačit koupit si nové plavky velikosti M. Ale přes břicho jsem je v kabince nepřetáhla, tedy vlastně ano, ale bylo to hrozně těsné. Takže mám prostě velikost L, nenadělám s tím nic," smála se Genny, když nám na otevření nové optiky sdělovala novinky.

Plavky kupovala kvůli dovolené, na kterou nakonec neodletěla. Se snoubencem dojeli jen na letiště. "Věděla jsem, že máme vyplnit nějaké vstupní papíry do Řecka, jen jsem si nedočetla, že to musí být nejméně 24 hodin před odletem, takže jsme neměli QR kód, který od nás na letišti chtěli. Nepustili nás, takže jsme se zase otočili a jeli domů," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám