Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) shání domov pro sebe a svého syna Nathana. Rozhodla se pro koupi bytu, ale čekala to rozhodně jednodušší. „Už nějakou dobu hledám nový byt. Před Vánocemi to ani nebude možné. A při těch cenách to nebude lehké,“ řekla Super.cz Eva.

„Chci mít něco svého, vlastnit byt kvůli Nathánkovi, abychom měli domov a co tři roky se nestěhovali. Hledám třípokojový byt s terasou. Ať můžu mít na balkóně rajčata,“ prozradila s tím, že společný domov plánuje i se svým partnerem. „Klape nám to, bude to už půl roku. Nežijeme v jedné domácnosti, ale jsme spolu velmi často,“ prozradila na tiskové konferenci k soutěži krásy Look Bella 2019

„Vždycky jsem po tom být Miss toužila jako každá malá holka. Ale vždycky jsem byla malinká. Jednou jsem se přihlásila a bylo mi řečeno, že jsem malá. Tak jsem se raději hlásila do talentových soutěží,“ vysvětlila Eva. „Mám tady favority, ráda se na to koukám, ale soutěžit? To ne,“ dodala Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám