Hlavní obsah
Článek

Jde o snímky, které evokují šedesátá a sedmdesátá léta, a Emma Smetana (36), přestože toho na nich příliš mnoho neodhaluje, stejně pořádně rozproudí fantazii! Podívejte se na fotky ženy, která vystupuje s Tomášem Klusem (37), a přečtěte si, proč vznikly!

Moderátorka a zpěvačka totiž vyráží v pátek na turné Mezi vlaky a právě z tohoto důvodu se rozhodla nechat se zvěčnit hodně neobvyklým způsobem.

„V Chebu nebudou chybět hosté jako Tomáš Klus, Kato z Prago Union, teepee, l Love You Honey Bunny a další. Vstup je dobrovolný, výtěžek půjde na charitu,“ zve Emma všechny příznivce.

Devatenáctého května právě i s Tomášem Klusem vystoupí mezi sedmou a devátou večerní na nádraží v již zmíněném Chebu, o týden později v Ústí nad Labem. Druhého června pak svou přítomností oblaží hlavní nádraží v Praze. „Hosty na další koncerty zatím neprozrazuji,“ usmívá se Emma

Turné pořádá ve spolupráci s železničními společnostmi a na každém koncertě prý nebudou chybět ani nápoje zdarma nebo stánek, na němž jsou k prodeji cédéčka, vinyly, ale také vlastní kolekce podprsenek, náhrdelníků a kosmetiky Emmy, kterou vytvořila ve spolupráci s mladými značkami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám