Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) má kupce na svůj přepychový dům v Osnici u Prahy. Dům v hodnotě více jak 12 miliónů korun má konečně nového majitele. Dominika už má za bydlení i náhradu. Pořídila si v luxusní pětipokojový byt se dvěma koupelnami, terasou a balkónem v pražské Hostivaři za astronomickou sumičku. Za byt zaplatila 9 miliónů korun.

Dominika žije s partnerem Tomášem a synem Eliánem v Brně, do Prahy ale dojíždí za prací. "S domem je to složité. Potřebuje péči, stále je na něm potřeba něco dělat a když jsme dorazili do Prahy, vlastně jsme pořád makali na domečku. Proto jsem se rozhodla dům prodat a pořídit si byt," vysvětlila Super.cz Dominika.

V hotelích přespávat nechtěla. "Mám syna, nechci kočovat, ale mít v Praze zázemí, kde budu mít svoje věci a pohodlí pro sebe i malého," dodala Dominika, která v Praze vlastní další byt, který však pronajímá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám