Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vysoké pracovní nasazení se na Davidu Gránském (32) významně podepsalo. Zejména díky působení v pořadu Tvoje tvář má známý hlas herec, zpěvák a moderátor Top Star Magazínu na Primě výrazně ztratil na váze.

„Je pravda, že jsem zhubl v průběhu Tváře a snažím se to načerpat zpátky, ale myslím si, že to není tak drastické,” nechal se slyšet David, se kterým jsme se setkali na zahájení výstavy Body The Exhibition, která představuje kompletní fungování lidského těla na exponátech pocházejících ze skutečných lidských těl.

David v posledním období zhubl sedm kilo, což rozhodně není málo. Nijak cíleně ale nehodlá nabírat, všechno se prý samo srovná. „Jelikož mě nebude čekat dvanáct televizních premiér během třech měsíců, tak to budu zase dostávat přirozenou cestou nahoru.”

Během příprav na zmíněnou televizní show si Gránský sáhl až na samotnou hranici svých možností. „Bylo to stresové období, ale zároveň na to hrozně rád vzpomínám. Každý týden se naučit jednu osobnost, jednou ji předvést a nemít šanci to zopakovat, to bylo stresové období. Doufám, že další řada bude taky tak úspěšná jako ta naše,” říká Davida Gránský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám