Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Velikonocích vítali mnozí v Česku příchod jara. Dara Rolins (51) si za velkou louží užívala tropické letní teploty. S dcerou Laurou totiž popová diva odletěla na svátky za teplem. „Využili jsme toho, že měla Laura prázdniny ve škole a odjeli na Floridu,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

Pokud si před několika měsíci Dara mohla stěžovat na to, že její vždy perfektní figura má rezervy kvůli zranění kotníku a absenci pohybu v období covidu, nyní už to neplatí. Zpěvačka se opět pyšní dokonalými křivkami, břichem s kostičkami a vypracovanými svaly.

O několik fotek z lenošení na legendární pláži South Beach se podělila se svými fanoušky na sociální síti Instagram. Na sluncem zalitém snímku na sobě má Rolins sexy bikiny v tělové barvě s černými šňůrkami, pod mini se rýsují její tetování. Zpěvačka se chrání před sluncem pohodlným slamáčkem a slunečnými brýlemi. Nejde jí nezávidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám