Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) vypadá snad rok od roku lépe. Jen málokterá maminka tří dětí má v jejím věku postavu, kterou by jí záviděla leckterá teenagerka a tvář, kterou může odhalit bez jakékoli stopy líčidel.

Daniela na postavě tvrdě maká, denně běhá, cvičí ve fitku a vyzkoušela i skupinové lekce speciální jógy. Jinak si ale svůj cvičební plán sestavuje sama. „Nedělám to proto, že jsem modelka a že potřebuju určitou velikost, ale dělám to pro sebe a svoje zdraví. Chci mít aktivní stáří a ráda bych byla co nejdéle zdravá,” řekla Super.cz před časem. Pokud jde o dokonalou pleť a tvář, vysvětluje to hlavně tím, že je spokojená.

Aktuálně na snímcích z dovolené v Itálii Peštová předvedla, že se nic nezměnilo. Vystavila svoji tvář bez make-upu slunečním paprskům a na sociální sítě přidala i snímek v plavkách v moři. Sice v jednodílných, ale se sexy průstřihy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám