Hlavní obsah
Článek

Idol mnoha dam, kanadský herec Ryan Gosling (32), oznámil, že si hodlá odpočinout od práce, která jej živí. Dnes dvaatřicetiletá hvězda, která započala svou hereckou kariéru již v osmi letech, si chce dát pauzu kvůli tomu, že se obává, že už diváky trochu nudí.

„Hraji už moc dlouho. Ztratil jsem pojem o tom, co vlastně dělám. Myslím, že pro mě bude dobré, když si dám pauzu a přehodnotím, co vlastně dělám, a jak to dělám,“ uvedl Ryan.

Gosling, jehož přítelkyní je momentálně jedna z nekrásnějších hereček Eva Mendes, patří k nejmladším hercům, kteří byli nominováni na Oscara za nejlepší herecký výkon v hlavní roli. Jeho první hereckou zkušeností byl kabaret The Mickey Mouse Club, který odstartoval jeho kariéru. Vystupoval zde po boku Britney Spears (42), Christiny Aguilery (43) a Justina Timberlaka, u kterého v době účinkování žil.

Mezi jeho první herecké příležitosti patři vedlejší role ve filmech Frankenstein a já a Vzpomínka na Titány. Vidět jste ho mohli také například ve filmech jako jsou Vzorec pro vraždu, Okamžik zlomu, Drive nebo Bláznivá, zatracená láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám