Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen modelky na přehlídkách, ale i herečky musí při své práci podstupovat časté změny účesů a svou hřívu neustále barví kvůli filmovým rolím. To si však vybírá svou daň v podobě oslabených vlasů, které mají tendenci vypadávat. Své o tom ví nejen Naomi Campbell (42), které vlasy ustupují a začínají růst až na temeni hlavy. Jak se zdá, tak i Cameron Diaz (51) má s úbytkem vlasů potíže.

Nečekaný detail se podařil zachytit fotografům, kteří herečku přistihli během natáčení nového thrilleru The Counselor. Na něm jsou zřetelně vidět nejen Cameroniny pořádné odrosty, ale především prosvítající kůže pod řídnoucí kšticí.

Jinak však Diaz vypadala jako pravá dáma a dá se očekávat, že film bude stát za to. Už jen výběr herců pod režijní taktovkou Ridleyho Scotta napovídá, že se jedná o nadějné dílo. Kromě Diaz se ve snímku objeví ještě Javier Bardem, jeho manželka Penélope Cruz či Brad Pitt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám