Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Beyoncé (42) sdílela na svých webových stránkách roztomilé snímky dvojčat Sira a Rumi (1). Ty pořídila na pláži v Indii, kam se nedávno vydala, aby zazpívala na svatbě dcery nejbohatšího Inda. Na jedné z fotek zpěvačka drží dcerku Rumi v náručí, zatímco na druhé se Rumi se Sirem cachtají v moři.

Beyoncé snímky svých dvojčat moc často nesdílí, ale tentokrát udělala výjimku. S dvojčaty i starší dcerou Blue Ivy (6) a manželem Jayem-Z nedávno objela svět v rámci turné On The Run II. Mohlo by se zdát, že si dá alespoň do konce roku pauzu, ale práce je práce a rodinný výlet do Indie nebyl jen o radovánkách na pláži.

Na svatbě Ishy Ambani a Anandy Piramala Beyoncé zazpívala své největší hity, bylo to vystoupení jako každé jiné. Na internet navíc pronikla hned dvě alba, vydaná pod pseudonymem Queen Carter, která zní, jako by je nazpívala Beyoncé. Fanoušci z toho byli pološílení. Ukázalo se, že se jednalo o falešný profil a alba, která obsahovala i zpěvaččiny nikdy nevydané písně, byla za pár hodin stažena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám